Feestelijk

In café en zalencentrum de Kuul hebben we diverse feestzalen tot onze beschikking. Ook kunt u kiezen uit een breed assortiment warme en koude buffetten.

Wagenzaal

De Wagenzaal is een sfeervol ingerichte zaal vanaf 25 tot maximaal 60 personen. Deze zaal heeft een eigen bar. Een ideale zaal voor een kleine, maar toch gezellige verjaardag. In deze zaal worden regelmatig Casino Avonden gehouden voor bedrijven of verjaardagen. Echt een leuke bezigheid voor uw personeel of gasten. Dit in combinatie met een hapje en een drankje en uw avond is geslaagd.

     

Grote Zaal

De grootste zaal van Cafe De Kuul heeft een capaciteit van 200 gasten. Een grote zaal met eigen podium en discoverlichting. Met een diversiteit aan hoge en lage tafels creer je een ongedwongen sfeer waardoor het feest zeker geslaagd zal zijn. Ook voor 200 gasten zijn hapjes en buffetten mogelijk. Deze zaal beschikt ook over een inpandige overdekte rookruimte. Deze zaal kunnen we ook opsplitsen voor 80 of 100 personen.

Alles is mogelijk in Cafe De Kuul, vraag rustig informatie aan en wij nodigen U uit onder het genot van een kopje koffie om u wensen te noteren. Aan de hand van uw wensen maken wij een passende, scherpe en vrijblijvende offerte.

Neem direct contact op !

  

Diverse zaalopstellingen in overleg mogelijk.

       

Informeer gerust bij een van onze medewerkers of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon   06-10344821

Meer weten Reserveren
Openingstijden
Maandag vanaf 19:00 uur
Dinsdag vanaf 19:00 uur
Woensdag vanaf 19:00 uur
Donderdag vanaf 19:00 uur
Vrijdag vanaf 19:00 uur
Zaterdag vanaf 10:00 uur
Zondag vanaf 09:00 uur