Heineken Biertegoed De Kuul

Heineken Biertegoed in Cafe De Kuul

Heineken Biertegoed De Kuul

Heineken introduceert ‘Heineken Biertegoed’, een vernieuwend programma waarmee bierliefhebbers Heineken horecazaken in Nederland kunnen ontdekken.

Speciale app

Bij aankoop van Heineken producten met Biertegoed in de supermarkt kunnen consumenten de code op de verpakking activeren in de Heineken Biertegoed app. Het tegoed kan daarna verzilverd worden voor een vers getapt Heineken biertje bij Cafe de Kuul en alle deelnemende horecalocaties in heel Nederland.

2000 horecazaken

Met Biertegoed biedt Heineken Nederlandse bierdrinkers tips en inspiratie, heeft de supermarkt een innovatieve promotie en worden horecaondernemers geholpen om (nieuwe) gasten naar hun bar te krijgen. Bij de start nemen al ruim 2000 horecagelegenheden deel aan Heineken Biertegoed.

Verbinding retail-horeca

Bram Westenbrink, Marketing Directeur Heineken Nederland: “Met Heineken Biertegoed willen we voor het eerst het horeca- en retailkanaal direct met elkaar verbinden. Met dit programma laten we bierliefhebbers die Heineken met Biertegoed in de supermarkt kopen ook de rijke wereld van de Heineken horecazaken ontdekken. Naast de mogelijkheid om het Heineken Biertegoed aan de bar te verzilveren, geven we consumenten met de Biertegoed app ook persoonlijke en locatiegebonden tips over mooie horecalocaties die aan het programma deelnemen. Op de app is allerlei informatie te vinden over de aangesloten kroegen. Zo kunnen bierliefhebbers samen met vrienden nieuwe cafés ontdekken en daar genieten van een mooi vers getapt glas Heineken.”

Open Your World

Evelien Sanders, Directeur Retail Heineken Nederland: “We kijken altijd hoe we op eigentijdse, typische Heineken-wijze waarde kunnen toevoegen voor onze business partners en consumenten. Heineken Biertegoed is daar een goed voorbeeld van. Door middel van de aankoop van Heineken-producten in het retailkanaal nodigen we mensen uit er op uit te trekken en ook een heerlijk, vers getapt Heineken biertje in de horeca te drinken. Een mooie invulling van het Heineken ‘Open Your World’ thema en een goed voorbeeld van hoe innovatieve activaties in retail en horeca elkaar kunnen versterken.”

De volgende stap

Geert Minnart, Directeur Horeca Heineken Nederland: “We zetten met Heineken Biertegoed de volgende stap in de service die wij bieden aan horeca-ondernemers en bouwen een brug voor klanten tussen retail en horeca. Hiermee helpen we bareigenaren en horecaondernemers door klanten naar hun bar te trekken. Ondernemers kunnen tegelijkertijd via hun eigen pagina in de app direct met consumenten communiceren, door bijvoorbeeld te laten weten dat er live voetbalwedstrijden worden uitgezonden. De horeca heeft heel positief gereageerd op dit initiatief en met 2000 deelnemende horecazaken maken we een vliegende start met het Heineken Biertegoed programma.”

Codes

Heineken Biertegoed wordt vanaf nu verkocht bij het 24×30 cl krat. Binnenkort zullen ook de belangrijkste verpakkingen van Heineken (6-pack 33/50cl blik en 6/12-pack 25cl mono) worden voorzien van codes. De hoogte van het tegoed is afhankelijk van het soort verpakking. Na aankoop voer je de code van de verpakking in op de Heineken Biertegoed app en de app onthoudt direct hoeveel tegoed je hebt.Consumenten kunnen per dag maximaal twee biertjes per persoon bestellen via de app. Ook wordt in de app aandacht besteed aan het belang van verantwoorde alcoholconsumptie.

De Heineken Biertegoed app is gratis verkrijgbaar in iTunes en Google Play, in de app staat een overzicht van de horecalocaties waar Heineken Biertegoed verzilverd kan worden.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IkkKldPa9Oo

 

 

Klik op onderstaande onderwerpen:

Deelnemen | Klassement | Rennerslijst | Etappe Overzicht

Vrienden van De Kuultour

Reglement

 

Dankzij de inzet van veel vrijwilligers en sponsoren gaat de Kuultour 2016 weer van start.

Wil jij op de hoogte blijven van de actuele standen, dagprijzen etc etc neem dan HIER een kijkje op de site !!!

 

Info de kuultour 2016:

28ste KUULTOUR t.b.v. Stichting Gaandeweg.

Dit jaar gaat de 103e Tour de France van start, waarvan wij als Kuultourorganisatie, al 28 jaar betrokken zijn met dit enorme feest.

Dit jaar gaan we voor de 28e keer de Kuultour organiseren en hebben wij voor de eerste keer onze eigen facebook-pagina.

Ook hebben wij dit jaar de punten van het voorgaande jaar geïntroduceerd. Deze punten zijn hier te vinden.

Als u direct naar het klassement wilt gaan klikt u hier.

Ook hebben wij in deze 28 jaar het goede doel Stichting Gaandeweg al goed kunnen ondersteunen.

Echter vindt er bij een de stichting ook een wijziging plaats. Na 25 jaar van enorme inzet treedt Marjo Baselaar

af als voorzitter en komt Grace Roetert hiervoor in de plaats. Hieronder vindt u haar voorwoord.

Mocht u zich meteen willen inschrijven, dan kunt u hier klikken. Er zijn een aantal aanpassingen in het

reglement aangebracht. Mocht u nog verdere vragen hebben betreffende de Kuultour,

dan kunt u ons bereiken op het e-mailadresː info@kuultour.nl.

Klik hier om de regelementen van de Kuultour te zien.

Namens de Kuultour organisatie veel spelplezier gewenst en hopelijk bent u er ook weer bij dit jaar!

  

Dank aan de volgende sponsoren

Kuultour

 

 

 

Laatste 16 Deelnemers, Finale dag deelnemers

Laatste 16

Laatste 16 van Lingewaard Cup 2015

Staand van links naar rechts: Willy Crijns (org) Gert-Jan Esvelt, Arno Arends, Han Borgers, Gerard Arends, Marion Crijns (org), Alphons Neijenhuis, Richard Meeuwsen, Hans De Bont, Johan Kersten en Joep van de Ven

Zittend van links naar rechts: Leo van de Plas, Theo Scholten, Theo Willems, Michel van Bommel, Joost van Baal

 

13e Lingewaard Cup

Biljartvereniging De Kuul

Vrijdag 28 augustus t/m Zondag 6 september

Bekijk hier het programma:

 

 

Klik hier voor de eindstand 2015

Uiteraard hopen wij dat u er volgend jaar weer bij bent.

Namens Stg. Gaandeweg, Organisatie, Vrijwilligers, medewerkers

van Cafe De Kuul, Sponsoren en de familie Kersten

BEDANKT VOOR HET MEESPELEN,

want je iets aantrekken van anderen, staat je niet gek !!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In het hart van de Zilverkamp staat Café De Kuul. Al vanaf 1977 een begrip in de regio. Al menigeen heeft hier een gezellige avond in het café of op het terras doorgebracht. Het cafe heeft 2 biljarts waar de grootste biljartvereniging van Huissen zijn partijen speelt. Een groot scherm geeft de wedstrijden van Eredivisie Live weer. Wij zijn 7 dagen in de week geopend. Ook voor bedrijfsfeesten, bijeenkomsten, recepties, doopfeesten maar vooral verjaardagen en bruiloften is De Kuul de ideale locatie. Met verschillende zalen is het altijd mogelijk om er een geslaagd feest van te maken.

  

    

Wij kunnen in alle wensen voorzien. Denk aan hapjes en buffetten, maar ook een breed aanbod in live muziek of dj’s behoren tot de mogelijkheden. Wij beschikken over zalen vanaf 25 personen tot 1000 personen.

Informeer gerust bij een van onze medewerkers of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon   026-325 0306

Meer weten Reserveren
Openingstijden
Maandag vanaf 19:00 uur
Dinsdag vanaf 19:00 uur
Woensdag vanaf 19:00 uur
Donderdag vanaf 19:00 uur
Vrijdag vanaf 19:00 uur
Zaterdag vanaf 10:00 uur
Zondag vanaf 09:00 uur