Header afbeelding

Agenda

Lingewaard Cup 2019 Driebanden Klein & Nederlaag toernooi

HuissenVanaf vrijdag 16 augustus tot en met zondag 1 september is Café De Kuul in Huissen weer thuisbasis voor het prestigieuze Nederlaag toernooi. 24 teams uit de wijde omgeving proberen de thuisspelende teams van De Kuul een zo’n groot mogelijke nederlaag te bezorgen. Voor de 3 teams die hoogste overwinningen behalen tegen De Kuul zijn prachtige prijzen beschikbaar gesteld. Alle spelsoorten worden er gespeeld. 

Vanaf 23 augustus zullen 96 deelnemers aantreden tijdens de Lingewaard Cup 2019. Met nog enkele reservespelers achter de hand starten wij op 4 biljarttafels in onze Biljart-Arena. In een ruim opgezette biljartopstelling is het langs de zijkant genieten van alle wedstrijden. Wie gaat er op de finale dag met de felbegeerde bokaal naar huis? Deze editie zullen ook enkele nieuwe spelers uit de achterhoek de arena betreden. Ook is er een stand ingericht door Dave Christiani. Dave, de huidige Europees Kampioen Bandstoten is inmiddels lid bij Biljartvereniging De Kuul en zal hier aanwezig zijn om zijn Biljartlokaal te promoten. Ook voor tekst en uitleg betreffende (groeps)lessen is Dave aanwezig, en er zijn attributen te koop die te maken hebben voor de Biljartsport. Kortom, kom gezellig naar De Kuul vanaf 16 augustus voor een avondvullend programma. Uiteraard is toegang alle avonden gratis. Indien u vragen heeft omtrent de organisatie of programma dan kunt u contact opnemen met de Toernooileiding: Willy Crijns 06-51235197

Dit Nederlaag toernooi en Lingewaard Cup 2019 worden mogelijk gemaakt door;

Café De Kuul | Jaap Voorbergen Schoonmaak | Flynth Accountants | Bosman Bouwonderneming | Restaurant Het Wapen Bemmel | Casino Big Apple.

 

Driebanden

 

 

 

Informeer gerust bij een van onze medewerkers of maak vrijblijvend een afspraak.

Telefoon   06-10344821

Meer weten Reserveren
Openingstijden
Maandag vanaf 19:00 uur
Dinsdag vanaf 19:00 uur
Woensdag vanaf 19:00 uur
Donderdag vanaf 19:00 uur
Vrijdag vanaf 19:00 uur
Zaterdag vanaf 10:00 uur
Zondag vanaf 09:00 uur